Een duurzame kerstmissie

Voor dit jaar zijn er geen BeterBoompjes meer...
Volg ons @beterboompje en tot volgend jaar!

Reserveren? Meer info volgt!

Nu al interesse mail ons op info@beterboompje.nl

Volg ons

BeterBoompjes met kluit zijn weer teruggeplant

Blijf op de hoogte

Door jullie support kunnen we met BeterBoompje een nieuwe hoofdstuk beginnen.

We zijn opzoek naar land voor onze bomen! Ken jij of ben jij landbezitter neem dan contact met ons op via info@beterboompje.nl

Jaarlijks gooien we in Nederland 2.5 miljoen kerstbomen weg en dit willen we stoppen. Samen met Lowlander Bier is het onze missie om deze wegwerpkerstbomen te vervangen door kerstbomen die teruggeplant (en hergebruikt) kunnen worden zodat we hiervan de nieuwe norm maken. Dit doen we door in heel Nederland de volgende twee kerstbomen aan te bieden:

BeterBoompje zonder kluit: voor elke verkochte kerstboom planten we twee nieuwe herbruikbare biologische adoptiekerstboompjes in het Lowlander Kerstbomenbos. Hierdoor kunnen we straks allemaal genieten van een kerstboom met kluit die meerdere jaren bij ons op bezoek komt met kerst.

BeterBoompje met kluit: deze kerstboom breng je bij ons terug en planten wij terug in de natuur. Hierdoor zal de boom voor altijd in een bos blijven voortbestaan.

Tijd voor actie, doe je mee?

Beterboompje: Beter voor de aarde en nét zo leuk voor jou.

Koop dit jaar een kerstboom waar je een beter gevoel van krijgt!

1. Kies jouw BeterBoompje

2. Bepaal je pick-up point en prik een datum: in begin december

3. Haal jouw boom op in een gezellige kerstsfeer

4. Laat jouw BeterBoompje shinen bij jou thuis en geef hem veel liefde

5. Fijne kerst met jouw BeterBoompje :)

BeterBoompjes zijn op te halen in Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijkerk, Nijmegen, Rhenen, Tilburg, Tiel en Utrecht.

Waarom een BeterBoompje?

Ieder jaar gooien we in Nederland 2,5 miljoen wegwerpkerstbomen weg. Niet alleen sneu voor het boompje; ook allesbehalve duurzaam. Daarom zorgen wij voor BeterBoompjes, waarmee je niet inlevert op gezelligheid en die toch bijdraagt aan een betere kerst en een mooiere wereld. Een echt ‘beter’ boompje dus!

We willen de wegwerpkerstboom vervangen door herbruikbare kerstbomen. Deze kerstbomen zijn er helaas nog veel te weinig. Omdat mensen toch graag een kerstboom in huis willen, bieden wij nu een boom zonder kluit aan waar wij twee herbruikbare adoptieboomstekjes voor aanplanten.


Als deze boompjes groot zijn kunnen ze gemiddeld 5 jaar lang worden gebruikt als adoptiekerstboom. Ons BeterBoompje zonder kluit is dus een tussenoplossing om een transitie in de markt mogelijk te maken. Door de adoptieboompjes vanaf nu flink aan te planten kunnen we straks allemaal genieten van een kerstboom met kluit die meerdere jaren bij ons op bezoek komt met kerst :)

Kies hier hoe jij wilt verduurzamen:

Met een
BeterBoompje ZONDER KLUIT

zorg jij ervoor dat wij twee nieuwe herbruikbare biologische adoptiekerstboompjes planten in het Lowlander Kerstbomenbos. Hierdoor kunnen we straks allemaal genieten van een kerstboom met kluit die meerdere jaren bij ons op bezoek komt met kerst.

Met Net


Topkwaliteit Nordmann:
150-175 cm - €28,50
175-200 cm - €39,50
200-250 cm - €52,50
250-300 cm - €77,50

Reserveren? Meer info volgt!

Nu al interesse mail ons op info@beterboompje.nl

Met een
BeterBoompje MET KLUIT

zorg jij ervoor dat jouw kerstboom een tweede leven krijgt. Jij brengt 'm bij ons terug en wij planten 'm weer in de natuur. Hierdoor zal de boom voor altijd in een bos blijven voortbestaan.

Zonder Net


Mooie Picea Omorika:
100-125 cm - €35,00
125-150 cm - €39,50
150-175 cm - €49,50
175-225 cm - €55,50
(excl. 10,- borg)

+ GRATIS Lowlander Winter I.P.A.

Reserveren? Meer info volgt!

Nu al interesse mail ons op info@beterboompje.nl

Beide opties zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten. Voor ieder wat wils!

Kom jouw BeterBoompje begin december halen op een van onze 16 pick-up points door heel Nederland: uiteraard in volledig gezellige kerstsfeer!

BeterBoompje voor Bedrijven

Wil jij je medewerkers dit jaar blij maken met een bijzonder kerstgeschenk, maar wil je niet inleveren op je idealen? Verras ze dan met een BeterBoompje! Veel beter, net zo simpel en minstens zo gezellig!

Je kan bij ons een mooie kerstboom bestellen voor al je personeelsleden. Zij kunnen online zelf een datum kiezen (in begin december) waarop ze de kerstboom kunnen ophalen.

Mail ons

Steun deze duurzame kerstmissie! Help jij ons mee aan een mooiere wereld?

Deel en win een #beterboompje

Om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor een duurzamere kerstboom, kunnen we alle aandacht gebruiken. Deel jouw ervaring met je #beterboompje op Instagram en win een gratis BeterBoompje voor volgend jaar! De winnaar wordt bekend gemaakt op 24 december. Houd je DM in de gaten…

'Haal dezelfde vertrouwde kerstboom in huis en zet de eerste stap naar een duurzamere kerst!'